امام جمعه جيرفت ضمن تاکيد بر اعمال و روش سيره حکومتي امام علي (ع) در جامعه گفت: مسوولان بايد اين مهم را همواره مورد نظر قرار دهند.
|
|
به گزارش ايرنا، حجت الاسلام "حسين جماليزاده" در خطبه هاي نماز جمعه اين هفته جيرفت عدالت در رفتار، شايسته سالاري و رساندن حق به حق دار را از خصوصيات بارز حکومت حضرت علي (ع) دانست و همگان را بر رعايت اين امر دعوت کرد.

وي با اشاره به فرا رسيدن روز جهاني قدس، اظهار داشت: اين روز يکي از يادگارهاي امام راحل مي باشد که مردم بايد همانند گذشته با شرکت در راهپيمايي اين روز، جمهوري اسلامي را در رسيدن به اهداف بارزش ياري نمايند.
حجت الاسلام جماليزاده ضمن تاکيد بر حضور پرشور مردم جيرفت در آيين باشکوه راهپيمايي روز جهاني قدس، خواستار برنامه ريزي و تدابير لازم براي برگزاري راهپيمايي اين روز شد.
وي با اشاره به آغاز سال تحصيلي و شلوغي خيابان ها، خواستار همکاري بيش از پيش مردم در جهت رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي با پليس شد.
امام جمعه جيرفت در پايان ضمن تقدير از مردم جهت شرکت در آيين هاي مذهبي ماه مبارک رمضان و شب هاي قدر، خواستار استفاده از فرصت هاي باقيمانده اين ماه شد.
کلمات کليدي :