نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان آیتالله کاشانی جیرفت بازدید کرد
فرجالله عارفی نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی به همراه رئیس و معاون دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از بیمارستان آیتالله کاشانی شهرستان جیرفت بازدید کرد.
در این بازدید که حدود سه ساعت به طول انجامید، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید و از نزدیک در روند خدمترسانی به بیماران قرار گرفت.
بیمارستان آیتالله کاشانی شهرستان جیرفت با قدمت حدود 50 سال از استحکام کافی برخوردار نیست و کمبود فضای فیزیکی برای بیماران مشکل ایجاد کرده است.
امام جمعه رودبار جنوب گفت: وزارت جهاد کشاورزی باید با تدبیر مشکل نوسان قیمت محصولات کشاورزی را برطرف کند، زیرا کشاورزان منطقه در آستانه ورشکستگی هستند
حجتالاسلام عباس گروهی در خطبههای عبادی سیاسی نماز جمعه رودبار با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) اظهار داشت: اگر ما تاریخ بشریت را با دقت مورد بررسی قرار دهیم در میان زنان عالم بانویی مانند حضرت زهرا (س) پیدا نمیکنیم.
وی با بیان اینکه انسانهای کامل میتوانند الگو برای بشریت باشند، تصریح کرد: حضرت زهرا (س) به عنوان یک زن کامل میتواند الگوی تمام زنان عالم باشد و زنان کشورمان باید در خانهداری، تربیت فرزندان شایسته و صالح، شوهرداری و حجاب و عفاف به ایشان اقتدا کنند.
گروهی تاکید کرد: یکی از بزرگترین مسئولیتهای زنان تربیت فرزندان است که بسیار ارزشمند بوده و تمام زنان عالم باید در این مسئله به حضرت زهرا (س) اقتدا کنند که ایشان فرزندان بزرگی مثل امام حسن (ع) امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) را تربیت کرد که موجب افتخار بشریت به ویژه مسلمان و شیعیان هستند.
وی به دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: دقیقا بعد از 70 روز از پیروزی انقلاب اسلامی امام دستور تشکیل سپاه را صادر کرد.
امام جمعه رودبار جنوب عنوان کرد: امروز سپاه نهتنها در مسائل نظامی و امنیتی بلکه در حفظ و حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی در همه جا حضور فعالی دارد چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور و امروز سپاه یک نیروی مقتدر است که در همه صحنههای فرهنگی و اجرای طرحهای بزرگ اقتصادی حضور فعالی دارد.
گروهی با توجه به آشفتگی شدید و نوسانات قیمتی محصولات کشاورزی به ویژه هندوانه و گوجه در این شهرستان گفت: آیا این درست که قیمت هندوانه که هنوز ابتدای برداشت است، 100 تا 200 تومان است که در این زمینه قطعا دست دلالان در کار است که بازار را آشفته کرده است.
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید تدبیری کند تا مشکل نوسان قیمت محصولات کشاورزی برطرف شود، زیرا اگر وضع به این صورت پیش رود باید هیچ بانکی انتظار برگشت وامهای خود را نداشته باشد، زیرا کشاورزان در آستانه ورشکستگی هستند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کرمان گفت: 40 درصد افراد زیر پوشش استان کرمان و 50 درصد ایتام مربوط به جنوب کرمان است.
وحید میرزایی شامگاه سهشنبه در آیین معارفه دستیار خویش در منطقه جنوب کرمان اظهار داشت: طی سالهای اخیر اقدامات بسیار خوبی در هفت شهرستان جنوبی استان انجام شده که از جمله آنها پروژه ملی کپرزدایی است.
وی با اشاره به اینکه این پروژه با مشکلات زیادی از جمله کسری اعتبار مواجه بود، ابراز داشت: این طرح حدود دو سال متوقف شد و مددجویانی که بنا بود 10 هزار واحد مسکونی را در این منطقه دریافت کنند با مشکلات عدیدهای مواجه شدند.
میرزایی تصریح کرد: مدیریت ساخت و ساز و تکمیل این پروژهها به غلامرضا حسنخانی مدیرکل اسبق کمیته امداد امام خمینی کرمان سپرده شد و در خود مرکز نیز شورای راهبردی متشکل از تمام معاونان آن ایجاد شد که در نهایت با پشتکار مسئولان ملی، استانی و منطقهای این واحدها احداث و در اسفند ماه سال گذشته به مددجویان واگذار شد.
وی با بیان اینکه عمده درخواست مردم و مسئولان تغییر وضعیت ساختار اداری کمیته امداد در هفت شهرستان جنوبی و ارتقا به اداره کل بوده، ابراز داشت: اما مشکلی که در مسیر ساختاری وجود داشت، این بود که در اساسنامه کمیته امداد عنوان شده بود «ایجاد اداره کل منوط به استان شدن است».
میرزایی عنوان کرد: با پیگیریهای متعدد نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد و به پاس آمار و عملکرد مثبت مسئولان در این هفت شهرستان با ایجاد تغییر ساختار در این منطقه به صورت دستیاری موافقت شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کرمان با اشاره به اینکه جایگاه دستیاری در تشکیلات ما تنها برای معاونتها ایجاد میشود و در ردیف مدیران کل قرار گرفته، گفت: کرمان نخستین استانی است که این ساختار برای آن ایجاد میشود.
این مسئول ادامه داد: غلامرضا حسنخانی و دارای سوابق بسیاری به ویژه در طرح کپرزدایی بوده و ظرفیت بسیار خوبی است که امیدواریم تمام مسئولان منطقه با همکاری و ارائه آمار قابل قبول در راستای استقرار اداره کل در جنوب کرمان گام بردارند.
وی عنوان کرد: امیدواریم با فرصت به وجود آمده، بتوانیم، گامهای مؤثری در راستای فقرزدایی در منطقه جنوب کرمان برداریم.
میرزایی خاطرنشان کرد: برای نخستین بار در کشور سند کاهش فقر بر اساس نقشه کارشناسی شده در هفت شهرستان تهیه شد و استعدادها و ظرفیتها و همچنین وظایف مسئولان در این نقشه مشخص شده است.
وی اولویت اصلی کار را مسائل فرهنگی منطقه جنوب و توانمندی در ابعاد مختلف دانست و اذعان داشت: امیدواریم با همکاری تمام مدیران اجرایی این منطقه بتوانیم در راستای کاهش فقر گام برداریم و از ظرفیتهای اقتصادی با رویکرد مدیریت جهادی به نحو احسن استفاده کرده تا وضعیت معیشتی دهکهای پایین جامعه و اقشار آسیبپذیر را تغییر دهیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان کرمان در پایان اذعان داشت: 40 درصد افراد زیر پوشش استان کرمان و 50 درصد ایتام مربوط به جنوب کرمان است.
با آغاز برداشت گندم از سطح 14 هزار و 400 هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان قلعهگنج، کشاورزان به دلیل نبود سوخت برای ادوات، دستمزد یک فصل برداشت را تلخ درو میکنند.
خبرگزاری فارس: کشاورزان قلعهگنجی دستمزد یک فصل برداشت گندم را تلخ درو میکنند
با آغاز برداشت گندم از سطح 14 هزار و 400 هکتار اراضی کشاورزی در این شهرستان، کشاورزان قلعهگنجی دستمزد یک فصل برداشت را تلخ درو میکنند.
کمبود سوخت در فصل کاشت و داشت و حالا در اوج زحمتکشی فصل برداشت و نبود سوخت برای ادوات برداشت مانند کمباینها نگرانی از ریزش محصول را افزایش داده است.
محمد یزدانخواه مدیر جهاد کشاورزی قلعهگنج درجمع خبرنگاران اظهارداشت: کشاورزان امسال با افزایش سطح کشت از 10 هزار به 14 هزار هکتار با کمبود شدید سوخت مواجه شدند که تاثیر بسزایی در میزان برداشت در هکتار داشته است.
نبود دستگاه مکانیزه و کاهش 8 درصدی برداشت
وی بیان داشت: به طور متوسط در هر هکتار بین شش تا هفت تن برداشت محصول داریم که نبود دستگاههای مکانیزه برداشت و قدیمی بودن ادوات موجود افت برداشت را تا هشت درصد افزایش میدهد.
یزدانخواه افزود: کمبود ماشینآلات حمل و نقل گندم به سیلوها و از همه مهمتر نبود سیلوی ذخیرهسازی در شهرستان قلعهگنج و افزایش کرایهها موجب نارضایتی گندمکاران زحمتکش این شهرستان شده است.
مدیر جهاد کشاورزی قلعهگنج بیان کرد: قیمت خرید تضمینی گندم امسال یکهزار و 50 تومان تعیین شده است که کشاورزان فقط به سیلوها و مراکز خرید معتبر مراجعه کنند و دست دلالان را کوتاه نگه دارند.
راهاندازی مرکز خرید گندم کشاورزان در قلعهگنج
فرماندار قلعهگنج نیز گفت: با ترویج کشت گندم و مدیریت آب در فصل کاشت امیدواریم امسال محصول خوبی را روانه سیلوها کنیم و کشاورزان حاصل دسترنج خود را به خوبی دریافت کنند.
ایوب فلاحی بیان داشت: با تعامل اداره کل غله استان کرمان و سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان و همکاری بخش خصوصی یک مرکز خرید در بخش مرکزی قلعهگنج دایر میشود تا با کم کردن مشکلات کشاورزان در حمل و نقل دست دلالان را نیز کوتاه کنیم.