خوش آمدید

کشت 60 هکتار ذرت بذری در جنوب کرمان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: در سال جاری برای نخستین بار در منطقه بیش از 60 هکتار کشت ذرت بذری انجام شده است.

 علی عوض‎پورجلالی  اظهار داشت: در سال جاری برای نخستین بار در منطقه جنوب کرمان بیش از 60 هکتار کشت ذرت بذری برای تولید بذر ذرت هیبرید استاندارد انجام شده است.

وی ابراز داشت: با عملیات به‎زراعی که در مراحل داشت این مزارع صورت گرفته با عملکرد 3.5 در هکتار بیش از 180 تن بذر هیبرید استاندارد به دست آمده و پس از مراحل بوجاری و لیبل‎گذاری آماده توزیع بین متقاضیان کشت منطقه شده است.

عوض‎پورجلالی تصریح کرد: با تجربه‎ای که در این زمینه به دست آمده است، مشخص شد که منطقه جنوب کرمان با توجه به اقلیم مناسب جایگاه ویژه‎ای در تولید بذرهای هیبرید ذرت دارد.

وی اذعان داشت: به دلیل سازگاری با اقلیم منطقه از نظر کیفیت، درجه خلوص و عملکرد در هکتار، بذر ذرت مطلوب‎تر از دیگر بذرهای وارداتی از استان‎های دیگر است.

عوض‎پورجلالی عنوان کرد: مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان در راستای انعقاد قرارداد تولید بذر هیبرید با کشاورزانی که دارای آب و زمین مناسب هستند، آمادگی لازم را برای همکاری ویژه دارد.

وی بیان داشت: امیدواریم با همت کشاورزان و همکاری مثبتی که بخش تحقیقات کشاورزی منطقه جنوب کرمان و کارشناسان بخش ستادی و اجرایی دارند، بتوانیم، بذر مورد نیاز منطقه را تولید کنیم و به خودکفایی برسیم.

 

  • 2545
  • 0
ادامه مطلب

کودکی که 6 سال با استنشاق بوی بنزین زنده است

بابک بهمنی کودک بیماری است که باید مرتب بنزین استنشاق کند و اگر آن را از خود دور کند، بیهوش می‌شود.

 بابک بهمنی کودک بیماری است که مدت شش سال است، باید مرتب بنزین استنشاق کند و اگر آن را از خود دور کند از حالت طبیعی خارج و بیهوش می‌شود.

این کودک بیمار اظهار داشت: باید هفته‌ای یکبار به پمپ بنزین مراجعه کرده و 0.5 لیتر بنزین بخرم.

وی افزود: در حال تحصیل در کلاس پنجم دبستان در یکی از مدارس جیرفت هستم و ماهانه 100 هزار تومان کمک مالی مردمی دریافت می‌کنم.

بهمنی تصریح کرد: پدرم بیکار است و سرطان ریه دارد، مادرم هم خانه‌دار است و یک خواهر دارم که در مقطع پیش‌دانشگاهی تحصیل می‌کند.

وی ادعا دارد که برای درمان بیماری خود به پزشک مراجعه کرده و پزشکان راه درمانی برای وی توصیه نکردند.
 

  • 2510
  • 0
ادامه مطلب

شهید شهسواری» از اسطوره‌‌های تاریخ دفاع مقدس

شهید محمد شهسواری یکی از اسطوره‌‌های تاریخ دفاع مقدس است که رهبر معظم انقلاب درباره او فرمودند «این شهید امروز به عنوان یک شهید نامدار و نام‌‏آور در میان ملت ما مشهور است».
خبرگزاری فارس: «شهید شهسواری» از اسطوره‌‌های تاریخ دفاع مقدس

 مردان دلیری است که در تاریخ هشت ساله دفاع مقدس برگ‌های درخشانی آفریدند، سرداران شهیدی که نامشان تا همیشه تاریخ جاودان و راهشان مسیر هدایت است.

شهید محمد شهسواری یکی از این اسطوره‌هاست که روح بزرگ خود را با فریاد مرگ بر صدام، ضد اسلام در قلب دشمن بعثی و در حال اسارت با دستان بسته به نمایش گذاشت و فریادش در تاریخ طنین‌افکن شد.

رهبر معظم انقلاب در سفر به جنوب کرمان در مورد این شهید بزرگوار فرمودند «یکى مانند شهید محمد شهسوارى به یک چهره‏ ماندگار در کشور تبدیل مى‌شود، نه به خاطر اینکه وابسته‏ به یک قشر برتر است، نه؛ او یک رعیت‌‏زاده و یک جوان برخاسته‏ از قشرهاى پایین اجتماع است، اما آگاهى و شجاعت، وی را در چشم مردم ایران عزیز مى‌کند.»

ایشان افزودند: «آن روزى که ما پاى تلویزیون نشسته بودیم و دیدیم این جوان در چنگ دژخیمان رژیم بعثى صدام و زیر شلاق و تازیانه‏ آن‌ها فریاد مى‏‌زند، مرگ بر صدام، ضد اسلام، نه اسمى از او شنیده بودیم و نه ویژگی از او مى‏‌دانستیم، اما همه‏ وجود ما غرق تعظیم و تجلیل از این جوان آزاده شد، بعد هم به میان مردم و کشور ما برگشت، امروز نیز به عنوان یک شهید نامدار و نام‌‏آور در میان ملت ما مشهور است».

محمد شهسواری سوم اسفند ماه 1334 در روستای شیخ‌آباد از توابع شهرستان کهنوج به دنیا آمد، دوران ابتدایی را در مدرسه پهلوی سابق آغاز کرد و با حافظه بی‌نظیری که داشت با بهترین معدل‌ها تا سال ششم نظام قدیم ادامه تحصیل داد.

وی قرآن را در مکتب‌خانه فرا گرفت، اما به دلیل نبود مقطع تحصیلی بالاتر در این شهرستان از ادامه تحصیل بازماند و برای تأمین مخارج زندگی خانواده راهی جزیره کیش شد.

شهسواری با آغاز جنگ تحمیلی به جبهه اعزام شد و برای نخستین‌بار در عملیات بیت‌المقدس شرکت کرد، وی 22 اسفند ماه سال 61 طی عملیات بدر در شرق رودخانه دجله به اسارت نیروهای بعثی درآمد و مدت شش سال و شش ماه اسیر بود.

وی اول شهریور سال 69 به کشور بازگشت و دید‌گان مادر رنج‌کشیده خود را نوری دوباره بخشید.

این آزاده سرافراز پس از اسارت در اداره آموزش و پرورش شهرستان کهنوج مشغول به کار شد و سرانجام در 20 مرداد ماه 1375 در حالی که عازم مأموریتی فرهنگی بود، در لباس مقدس بسیجی در مسیر زاهدان توسط عوامل تروریستی به شهادت رسید.

شهسواری در قسمتی از وصیت‌نامه خود می‌نویسد، «خداوند توفیق دهد که ادامه‌دهنده راه شهیدان باشیم، امام امت را دعا کنیم و طول عمر ایشان را از خداوند بخواهیم
 

  • 2761
  • 0
ادامه مطلب

تاکید نماینده مجلس بر توزیع عادلانه منابع

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: منابع و سرمایه ها به منظور توسعه همه جانبه استان و رفع محرومیت باید عادلانه توزیع شود.

 
فرج اله عارفی روز چهارشنبه در جشن افتتاح پنج هزار واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد در جنوب کرمان افزود: هر توسعه و پیشرفتی که امروز شاهد آن هستیم به برکت فعالیت های عمرانی نظام است.


وی ادامه داد: در گذشته یک شهرستان جیرفت در جنوب کرمان بود که امروز به هفت شهرستان تبدیل شده و هنوز ظرفیت زیاد شدن را دارد و این رشد و شکوفایی به برکت انقلاب اسلامی است.

وی گفت: بازگشت سرمایه در جنوب استان بسیار کوتاه است لذا باید زیرساخت های سرمایه گذاری هر چه سریعتر انجام شود زیرا با سرمایه گذاری مشکلات اشتغال نیز مرتفع می شود.

عارفی تاکید کرد: اگر سرمایه گذاری در این منطقه صورت گیرد معنای آن توانمند سازی مردم جنوب کرمان است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد

  • 3176
  • 0
ادامه مطلب

دو هزار راس دام در جنوب کرمان علیه تب برفکی واکسینه شدند

دو هزار راس دام در جنوب کرمان علیه تب برفکی واکسینه شدند

 رییس اداره مبارزه با بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان گفت: دو هزار راس دام سنگین در گاوداری های صنعتی جنوب کرمان علیه بیماری تب برفکی واکسینه شدند.

 

مطهره خوشکام  در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تب برفکی یک بیماری ویروسی بسیار عفونی و بشدت واگیر است، افزود: تب برفکی به لحاظ شدت خسارات اقتصادی یکی از موانع اصلی در تامین بهداشت و تولید دام و فرآورده های دامی محسوب می شود.

وی بیان کرد: این بیماری سبب کاهش شدید تولید دام شده و نقش اساسی در تجارت دام و فرآورده های خام دامی دارد.

رییس اداره مبارزه با بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان گفت: مهمترین و اصلی ترین روش انتقال و انتشار بیماری بخصوص در کشورهایی که بیماری به فرم بومی حضور داشته و اپیدمی های منطقه ای یا وسیع دارند، انتقال به روش مستقیم یعنی تماس دام آلوده با دام حساس می باشد.

وی تصریح کرد: دام های مبتلا دارای علایم کلینیکی بیماری بویژه در مراحل اولیه و فاز تب دار، ویروس را از طریق انتشار همراه با هوای تنفس به دام در تماس انتقال داده و سبب بروز بیماری در دام حساس می شوند.

خوشکام با بیان اینکه واکسیناسیون از مهمترین راه های پیشگیری این بیماری است گفت: مرحله سوم عملیات واکسیناسیون تب برفکی گاو و گوساله واحدهای صنعتی سال 92 از 10 تا 15 اسفند به مدت یک هفته توسط بخش دولتی انجام شد.

  • 2625
  • 0
ادامه مطلب