کشتارگاه جیرفت وضعیت مطلوبی دارد

علی احمدی شامگاه سهشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ساماندهی مراکز فرآوری شیر اظهار داشت: این مراکز در ابتدا دارای حداقل استانداردهای لازم بودند بر همین اساس برای آنها پروانه صادر نشد.
وی بیان داشت: با ابراز تأسف این واحدهای عرضه شیر که هماکنون به ماستبندی تبدیل شده است، حداقل ضوابط لازم را که ملزم به انجام آن بودند، رعایت نمیکردند بر همین اساس ما نیز با انجام پیگیریها و مکاتباتی در پی تعطیلی آنها بر آمدیم.
اصناف مقصر ایجاد ماستبندیها است/از اداره کل دامپزشکی نظرخواهی نشد
احمدی با بیان اینکه اصناف بیشترین کوتاهی را در بحث صدور مجوز به مراکز ماستبندی کرده است، تصریح کرد: احداث این مراکز بدون هیچگونه نظرخواهی از اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان صورت گرفته است.
وی افزود: در سالهای اخیر پیشرفت خوبی در ایجاد مراکز خصوصی درمانی و حتی شرکتهای دارویی داشتیم به طوری که هماکنون دو شرکت دارویی و یک شرکت واکسن در منطقه جنوب کرمان در حال فعالیت هستند و بیشتر برندهای استاندارد مورد نیاز دامداران را ارائه میکنند.
هیچ بیماری شایعی در جنوب کرمان وجود ندارد
احمدی با اشاره به اینکه اکنون هیچ بیماری شایع خاصی در منطقه وجود ندارد، عنوان کرد: با این حال سمپاشی کانونهای بیماری که شناسایی شده است در دستور کار قرار دارد.
سرپرست ادارهکل دامپزشکی جنوب کرمان در زمینه کشتارگاه صنعتی گفت: با پیگیری استاندار کرمان و نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی از محل صندوق توسعه ملی این طرح تأمین اعتبار شده است.
مذاکره با سرمایهگذاران کشتارگاه صنعتی جنوب کرمان
احمدی خاطرنشان کرد: برای ایجاد کشتارگاه صنعتی دام و طیور نیازمند ورود و سرمایهگذاری بخش خصوصی هستیم و تاکنون نیز چند نفر در این زمینه درخواست ارائه کرده که در حال پیگیری و مذاکره هستند.
وی دستگاه لیبلگذاری را از نقاط عطف کشتارگاه جیرفت خواند و اظهار داشت: ضریب امنیتی لیبل بسیار بیشتر از مهر است و تاکنون هیچ مورد خلاف و جعلی در این زمینه مشاهده نشده است.
سرپرست ادارهکل دامپزشکی جنوب کرمان با تقدیر از فعالیتهای شهرداری و بیان اینکه کشتارگاه جیرفت در مقایسه با سایر نقاط کشور از وضعیت مطلوب و مناسبی برخوردار است، تصریح کرد: پیگیری ایجاد پستهای قرنطینه نیز با همکاری مأموران امنیتی در حال انجام است.
بیماری کرونا در جنوب کرمان مشاهده نشده است
این مسئول با اشاره به اینکه در ابتدای اردیبهشت ماه با تلفات شتر در منطقه مواجه شدیم، بیان داشت: با این اتفاق شایعه شیوع بیماری کرونا در منطقه ایجاد و پس از بررسیهای لازم مشخص شد که این حادثه به دلیل بیماری باکتریایی ناشی از تغییر علوفه به وجود آمده است.
احمدی در پایان با تأکید بر اینکه در منطقه جنوب کرمان هیچ موردی از بیماری کرونا مشاهده نشده است، تصریح کرد: با این حال تا پایان تحقیقات طبق سیاستهای سازمان موارد لازم را رعایت میکنیم.